Objavljeno 18 06 jun - Vesti

Partizan sa decom i roditeljima

U subotu 16. juna održao se godišnji sastanak sa decom i roditeljima na kome je predsednik kluba Željko Tanasković predstavio ambicije kluba kao i smernice za predstojeću sezonu.

Na sastanku je predočen planiran razvoj selekcija Partizana, kao i predstavljanje našeg novog kluba CrnoBele011. To je urađeno u cilju kako bi deca imala što više prostora, kao i najbolje uslove za razvoj.

Želja svih nas jeste da napravimo što više asova koji ce nas predstavljati kako na takmičenjima u zemlji tako i reprezentativnom i internacionalnom nivou .

Osnivanjem novog kluba članovima Partizanove porodice će biti omogućeno da se razviju kao lideri i steknu potrebno iskustvo u odgovarajućim ulogama i takmičenjima.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.