Objavljeno 3 04 april - Vesti

Osvajači Kupa Srbije 2022. u gostima kod košarkaša

Seniori OK Partizan, osvajači Kupa Srbija 2022., su sinoć u cilju promocije i kao znak zahvalnosti svim navijačima i ljudima koji vole sport, gostovali pre utakmice kod košarkaša Partizana. Čestitamo na pobedi!

Pred punom halom su sa ponosom uzdigli čela kao i sam Kup Srbije, koji će do sledećeg pobednika biti u našim vitrinama!

Takodje su u cilju promocije osvajanja kupa, g. Tanasković Željko i trener seniora g. Janić Bojan gostovali na prvom programu naše nacionalne televizije.

Novine su takodje izveštavale o ovom dogadjaju:

https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3905359/crno-bele-vece-u-pioniru-kosarklasi-ukazali-cast-odbojkasima-partizana-osvajacima-kupa-srbije

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com