Stručni tim OK Partizan - sezona 2017/2018:

ivansteljic

Ivan Steljić

šef stručnog štaba prvog tima ženske ekipe

Završio je Pravni fakultet u Podgorici, I magistrant je na Fakultetu Politickih nauka u Podgorici, smer Medjunarodni odnosi. Takodje je student na Master studijama za trenera u sportu na Fakultetu za sport Univerziteta Union Nikola Tesla u Beogradu. Od 2012. godine je sertifikovani odbojkaški operativni trener za sve uzrasne kategorije i nosilac licence FISAF International coach, kao licencirani fitness trener.

ivanradivojevic

Ivan Radivojević

trener mlađih kategorija

Obrazovanje: profesor fizičkog vaspitanja, Fakultet sporta i fizičkog obrazovanja, Beograd

sanja

Sanja Janjušević

trener u školici odbojke

Trener u školi odbojke je Sanja Janjušević (1984) diplomirani profesor fizičkog vaspitanja. Profesionalno je igrala odbojku više od deset godina. (OK „Roda Beograd, OK „Srem“, O.K. „Poštar“, O.K. „Radnički“, Beograd, OK „Tent“, Obrenovac, OK „Dinamo“, Pančevo, „A Pinquela“ Španija). Igrala je i za reprezentaciju Crne Gore na kvalifikacijama za evropsko prvenstvo.

Nemanja Todorović

Nemanja Todorović

kondicioni trener

Sezona 2016/2017:

biljana

Biljana Mihailović

trener mlađih kategorija

Biljana Mihailović (1964), operativni trener odbojke iz Beograda. Igračku karijeru započela je u IMT.-u i nastavila u Poštaru. Od 1984. godine bavi se trenerskim poslom. Vodila je mlađe kategorije Poštara 064, Radničkog, Mladosti Zemun, kao i seniorsku ekipu Jedinstvo S.Pazova i Poštar. Selektor je za kampove perspektivnih igračica pri OSS pod pokroviteljstvom MOS Srbije.

stojco

Stojčo Rabažiev

kondicioni trener

Stojčo Rabažiev (1988), nekadašnji odbojkaš i kondicioni trener 1.tima OK Partizan. Diplomirao je na nacionalnoj sportskoj akademiji u Bugarskoj i stekao zvanje odbojkaškog trenera. Radio je kao kondicioni trener i asistent trenera u klubu Rabita (Baku), a na Nacionalnoj sportskoj akademiji u Sofiji je stekao zvanje trenera, fitnes instruktora i džiu džicu trenera. Radio je i kao kondicioni trener u ruskom klubu „Leningradska“ u St.Petersburgu.