Objavljeno 19 05 мај - Vesti

Nova pojačanja OK Partizan

Kao najnovija pojačanja Odbojkaskog kluba Partizan za narednu sezonu pristigli su :

Novica Bjelica , Milutin Nejić, kao i Nathann Delguidice.

1. Nejić Milutin – na poziciji primač servisa

2. Bjelica Novica – na poziciji srednji bloker

3. Delguidice Nathann – na poziciji korektor

Dobro došli u OK Partizan!


Naše mlade nade Filip Lekić, Lazar Stašević i Aleksa Mandić su obnovili ugovore i produžili vernost klubu!


Filip Lekić – srednji bloker
Lazar Stasević – libero
Aleksa Mandić – primač

Naši igrači zaslužuju svaku pohvalu, pošto su dosadašnjom igrom pokazali da su bitan deo ekipe i da će tim u budućnosti moći sve više da računa na njih.

Do sada su pokazali raskošan talenat i potencijal, i bili su i biće u daljoj budućnosti veliki oslonac klubu, a možemo reći i da je čast imati ovakve igrače u našim redovima.

Želimo takodje da naglasimo da veoma bitno za OK Partizan da imamo mlade igrače ovog kalibra, koji su svetla buducnost našeg kluba kao i same odbojke u Srbiji!

Svaka čast momci i želimo vam puno uspeha u predstojećoj sezoni !!!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.