Nova pobeda naših seniorki nad OK Beograd 3:0

Naše seniorke su ostvarile novu pobedu u XVI kolu BPŠ Super lige, ovog puta kao domaćini nad OK Beograd sa maskimalnih 3:0(25:22, 25:20, 25:20).

Trener Danilo Stokuća je prokomentarisao: Veoma važna pobeda za moju ekipu!
Utakmicu smo rešili sa maksimalnim bodovima, prvi put od početka sezone. Sada se okrećemo narednoj utakmici protiv Spartaka i tu priželjkujemo isti rezultat kao danas. Želimo što bolji plasman na tabeli za play of, koji polako ali sigurno priželjkujemo po prvi put otkad je ŽOK Partizan u Superligi.

Čestitam mojim igračicama i želim da ih pohvalim! Pravi su tim koji će tek dokazati i opravdati sav svoj trud i zalaganje. Sportski pozdrav!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.