Objavljeno 15 07 јул - Vesti

Navijači mogu da očekuju jedan borbeni Partizan

Dok se igračice nalaze na zasluženom odmoru,za upravu kluba i stručni štab odmora nema.Dokle se stiglo sa planom i programom priprema za narednu sezonu,za naš sajt govori šef stručnog štaba,gospodin Ivan Steljić.

Ivan:Okvirni Plan i program priprema je pripremljen i gotovo izvestan.Pripreme počinjemo u ponedeljak 07.avgusta u 09h tamo gde je svaki partizanovac ponosan,na Stadionu Partizana gde ćemo i raditi prvu nedelju uvodnih priprema.Nakon toga je planirano da pojačamo rad sa dva treninga dnevno,gde će drugi trening podrazumevati rad sa loptom u hali.Subota 26.avgust je planirana za odlazak na pripreme u Brzeće, zajedno sa mlađim kategorijama kluba,nakon čega ćemo i početi sa prvim kontrolnim utakmicama.

-Da li su planirana neka pojačanja ili ostajete dosledni oslanjanju na već postojeći igrački kadar?

Ivan:Osluškujemo tržište, pratimo šta se dešava,ali imamo gotovo 90% kompletiranu ekipu i apsolutno smo relaksirani u ovom prelaznom roku,ne želeći da dovodimo igračice po svaku cenu,a i ne želeći da sputamo naše talente u razvoju.

-Na tek završenom Balkanskom prvenstvu za pionirke čak tri naše igračice osvojile su medalje.Georgieva sa Bugarskom zlatnu,Drobnjak i Ćirković sa reprezentacijom Srbije srebro.Koliko računate na njih?

Ivan:Zaista je lep osećaj videti decu Partizana koja su nosioci igre i u reprezentaciji Srbije, ali i reprezentaciji Bugarske.To je pokazatelj da je ženska linija OK Partizan bila pravi pogodak,kada ju je aktivirao gospodin Željko Tanasković.Što se tiče prilike za nastupanje za prvi tim u narednoj sezoni,devojke moraju da budu svesne da su prilike svuda oko njih i da se sve prati i snima…

-Sa kakvim ambicijama ulazite u sledeću sezonu i šta navijači Partizana mogu da očekuju?

Ivan:Ambicije su da napredujemo iz meseca u mesec,da probamo u Kup takmičenju da doguramo do utakmica sa ekipama iz Super lige i naravno osvajanje jednog od prva dva mesta u Prvoj B ligi,kako bismo sledeće godine u ovo vreme razgovarali o ekipi koja će pokušati da dođe do Super lige.Navijači mogu da očekuju jedan borben Partizan,koji će zajedno sa navijačima pomerati granice i kriterijume na nivo kojim će nas se mnogi plašiti i neće mirno spavati.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.