Objavljeno 30 10 oktobar - Vesti

NAJMLAĐI SU NAJSLAĐI

Sanja Janjušević  je trener Školice odbojke za devojčice OK PARTIZAN. Ona je po obrazovanju profesor fizičkog vaspitanja i nekadašnja odbojkašica.sanja
-Sa najmlađima je najlepše raditi. Kad dođu onako iskreni sa širokim osmehom kojim plene i zrače, jedni drugima prenosimo pozitivnu energiju. Toliko su iskreni i otvoreni da je pravo uživanje družiti se i raditi sa njima. Svi imamo sjajne uslove za rad. Mislim da za devojčice nema lepšeg sporta od odbojke. Pored toga što će imati jednog dana najlepšu figuru i telo, a razviće i koordinaciju. Za mene kao trenera i nekadašnju igračicu je čast i zadovoljstvo da budem deo Partizanove škole odbojke.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com