Objavljeno 25 07 јул - Intervju

Nadica Dragutonović

INTERVJU NEDELJE:Nadica Dragutinović
Ona je prva linija naše odbrane.Pleni borbenošću i ogomnim talentom i potencijalom.Uvek nasmejana,omiljena je među saigračicama i navijačima.Ona je sadašnjost i budućnost ne samo Partizana,već i Srpske odbojke.Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo libera o kome će se tek pričati i pisati.
1.Šta je bilo presudno u odluci da karijeru nastaviš u crno-beloj porodici?
Nadica: U razgovoru sa trenerom i upravom, uvidela sam veliku ambiciju kluba i veoma profesionalni pristup. Vremenom sam shvatila da, pored gore pomenutog profesionalnog pristupa, veoma je izražen i pozitivan odnos izmedju trenera i igračica. Sigurna sam da sam donela pravu odluku.
2.Oseća li se u timu pritisak rezultata,imajući u vidu da ste prva generacija crno-belih odbojkašica,nakon 1972.godine,kada je klub ugašen i da samim tim pišete jednu novu Partizanovu istoriju?
Nadica: Iako smo prva generacija od 1972 u timu se ne oseća pritisak jer verujemo da dobar, kvalitetan, požrtvovan rad će se isplatiti.
3.Već u prvoj sezoni pokazujete potpunu dominaciju i na pauzu ste otišle bez izgubljenog seta.Može li se očekivati da u istom ritmu odigrate do kraja sezone?
Nadica:Naravno da težimo ka tome da celu sezonu završimo bez izgubljenog seta
4.Kako protiču pripreme i kakva je atmosfera među devojkama?
Nadica:Nadamo se da pripreme protiču u skladu sa trenerovim očekivanjem i uopšte sa očekivanjem cele uprave. Treniramo naporno i neizostajemo sa treninga, jer sve zajedno radimo kako bismo postigle jedan jedini cilj, a to je dobra igra, timski rad i uspeh.
5.Kakvo je tvoje dosadašnje iskustvo u radu sa gospodinom Steljićem i njegovim saradnicima?
Nadica:Treninzi obiluju velikim dijapazonom vežbi kako za tehniku tako i za taktički deo igre. Vidi se znatan napredak kod velikog broja devojaka za šta je naravno zaslužan pre svega prvi trener Ivan Steljić i kondicioni trener Stojčo Rabadžijev.
6..Da li si zadovoljna uslovima za rad i napredovanje koje imaš u Partizanu?
Nadica:Uslovi za rad su neverovatno dobri,počev od toga da imamo šest puta nedeljno treninge u najboljim sportskim centrima Beograda, potom termini su u trajanju od dva,dva i po sata i svaki minut je iskorišćen. Tu je i rad u teretani,koja je besprekorno opremljena. Napredak kao što sam gore napomenula vidan je kod svih devojaka.
7.Tvoji planovi za nastavak karijere?
Nadica:Za početak je ulazak u Seper ligu i dokazivanje u istoj.
8..Pokupila si sve simpatije navijača Partizana.Imaš li za kraj neku poruku za njih?
Nadica:Hvala svima od srca što navijaju za nas iako se nadmećemo u najnižem rangu takmičenja. To je dokaz prave ljubavi ne prema klubu već prema imenu i grbu koje ono nosi sa sobom,ljubav prema crno beloj boji. Bilo kakva poruka bila bi nedovoljna da se iskaže naša zahvalnost.Oni su naš sedmi igrač na terenu i dokle god oni budu tu do tad će biti i uspeha i pobeda.
Nadamo se da je ovo bila još jedna prilika da vas,dragi Grobari,upoznamo sa boljom i lepšom stranom Topčidera.Zahvaljujemo se Nadici na izdvojenom vremenu,svesni da ga ima jako malo i želimo joj dugu i uspešnu karijeru,počastvovani što je deo naše crno-bele porodice.

Superligašice utakmice

ДатумUtakmicaVreme/RezultatKolo
2020-10-15 18:15:31четвртак, 15 октобра 2020 Partizan — Tent2 - 35
2020-10-13 19:00:54уторак, 13 октобра 2020 Partizan — Srem (S. Mitrovica)3 - 24
2020-09-21 19:00:31понедељак, 21 септембра 2020 OK UB — Partizan3 - 03
2020-09-18 20:20:23петак, 18 септембра 2020 Partizan — Klek MD Zrenjanin3 - 22
2020-09-15 19:00:41уторак, 15 септембра 2020 Partizan — Crvena Zvezda1 - 31

Superliga Seniori

(1)
20:00
SENIORI
2020
SC Banjica

Crvena Zvezda — Partizan

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd