Objavljeno 29 03 март - Vesti

OK Partizan investira u McDavid- najkvalitetniju sportsku opremu

McDavid Inc. dizajnira i prodaje sportsku opremu, odeću i zaštitu za sve aktivne ljude kao i sportiste. Neumorni u misiji da smanje povrede i povećaju performanse.

Kompanija McDavid Inc. smatra i uvereni su u to da sport menja ljude. Sigurni da korektna igra i naporan rad doprinosi integritetu bilo kojoj igri. Sve više ljudi brinu o tome kako treniraju, da li postoji bolji način i žele što više postići. Poštuju te ljude i smatraju da su oni pravi sportisti i oni su ti koji nas guraju napred.

McDavid je lider po pitanju kvaliteta proizvoda za profesionalne sportiste, posebno za odbojkaški rukav, i proizvode koji značajno smanjuju šanse za povrede kao što su steznik za koleno, steznik za skočni zglob i dr.
Kompletan asortiman McDavid proizvoda dostupan je na veb prodavnici McDavid Srbija.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.