Objavljeno 30 10 oktobar - Vesti

MALA LIGA-VELIKE AMBICIJE

Trener mlađih selekcija Biljana Mihailović kaže da je odziv devojčica sjajan u ovoj sve popularnijoj školici odbojke. Biljana dodaje da je Partizan još jednom pokazao da koliko je veliki klub i jedinstven sportski brend.
kadetkinje

-U našem timu je mnogo talentovane dece. Za napredak je potebno dosta rada i strpljenja, a ambicija nam ne nedostaje. Volela bih da uđemo među osam najboljih ekipa u Beogradu, a nakon toga će sve biti moguće. Za mene kao trenera je sve ovo veliki profesionalni izazov. S jedne strane liga nam je sve mlađa što malo umanjuje kvalitet, ali s druge strane veliki je broj male dece i oni mogu da igraju Ligicu šampiona već sa 15 godina. Ovo je zajednički uspeh i jako sam ponosna.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com