Objavljeno 1 11 novembar - Vesti

Live Stream od 1.11.2019 samo uz pristupnu šifru

Poštovani članovi kluba OK Partizan i ljubitelji odbojke,

Ovim putem Vas obaveštavamo da će doći do izmena u načinu koriščenja Live Stream aplikacije sa kojom ste verovatno već upoznati. U mesecu oktobru omogućili smo svima da imaju potpuno besplatan pristup aplikaciji kako bi mogli da testiramo sve opcije i da otklonimo eventualne nedostatke.

Od 1.Novembra 2019 pristup aplikaciji će biti omogućen samo korišćenjem jedinstvenih pristupnih šifara, dakle ukida se demo nalog koji je bio aktivan do danas.

Za članove kluba

Da biste dobili podatke za pristup, potrebno je da dostavite svoje ime, prezime i broj telefona (neophodan za authorizaciju aplikacije), i biće Vam omogućen pristup sa dva uređaja istovremeno. Vaše podatke možete dostaviti svojim trenerima ili upravi kluba.

Za ljubitelje odbojke

Svi ostali zainteresovani ljubitelji odbojke pristup aplikaciji možete ostvariti plaćanjem mesečne članarine u iznosu od 600 dinara.

Zahtev za pristup možete poslati svakog radnog dana od 09-17 časova na sledeće mejl adrese

gordan.milenkovic74@gmail.com
anabrdjovic66@gmail.com

ili nas kontaktirajte direktno na sms/viber/whatsapp: 064/ 828-09-05

O aplikaciji OK Partizan Live Stream

Aplikacija je dostupna za obe mobilne platforme Android i iPhone i može se preuzeti sa odgovarajućih Store platformi klikom na ikone ispod teksts

Aplikacija putem kamera snima sva tri terena T1, T2 i T3 i to iz dva ugla terena. U aplikaciji možete izabrati jedan od dva ugla snimanja i to za svaki teren ponaosob.

U planu su dodatni opcije, koje će se posebno naplaćivati:

  • Snimanje sadržaja
  • Zumiranje dela terena

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.