Objavljeno 11 05 maj - Vesti

Partizan drugu godinu zaredom osvaja zlatno u finalu juniorskog prvenstva!

Na prvenstvu Srbije za juniore koje je odigrano za vikend (06.05.-08.05.) u Novom Sadu naša ekipa odbranila je zlato osvojeno prošle godine što se može smatrati izuzetnim odbojkaškim ostvarenjem!

Četiri teške utakmice i četiri maksimalne pobede uz samo jedan izgubljen set i pobede protiv ekipa Novi Sad i Vojvodina koje u svom sastavu imaju veliki broj reprezentativaca Srbije zaslužuje poštovanje i sve pohvale!! Neverovatna hemija u ekipi od prvog do poslednjeg poena na turniru daje nam za pravo da kažemo da su ovi momci na pravom odbojkaškom putu. Sjajno vođeni našim trenerom Ivanom Milenkovićem doneli su klubu i treće zlato ove sezone!
Pohvale i roditeljima, trenerima i upravi kluba koji su bili u Novom Sadu i bodrili ekipu na svim utakmicama!

Aleksa Mandić je najbolji primač turnira, a naš kapiten Vidak Cvetković proglašen je za MVP turnira!


Momci, svaka čast još jednom, svojim ponašanjem i igrom reprezentovali ste klub na najbolji mogući način i pokazali da je OK PARTIZAN najbolji u Srbiji!!!
Naših 14 zlatnih juniora:
Cvetković Vidak
Mandić Aleksa
Dopuđ Ignjat
Đurđević Dušan
Matić Matija
Đurić Rastko
Popović Petar
Tomić Andrija
Nikolić Boris
Puača Petar
Milićević Marko
Malević Andrija
Drageljević Filip
Raletić Matija
Trener
Milenković Ivan

https://youtube.com/shorts/G-L2K81G9U0

https://www.youtube.com/shorts/uasBKpYZ_Hk

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com