Objavljeno 13 06 јун - Vesti

Ivan Steljić od danas i sertifikovan FIVB trener

Tokom prethodnih 5 dana u Crnoj Gori održan je Seminar FIVB Level II trenera iz cele regije.

Seminar FIVB II za trenere odbojke održan je u organizaciji Odbojkaške federacije Crne Gore (OSCG), a završen je u utorak uveče u kompleksu Verde nakon pet dana teoretskih časova i praktičnih savetovanja.

Seminar je okupio 34 trenera iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, bivšeg I.R. Makedonije i Grčke, a predavač FIVB-a bio je Johan Hubner iz Austrije.

Na kraju, predavač Johan Hubner zahvalio je organizatorima na gostoprimstvu i istakao da je ovo najbolji seminar na kojem je učestvovao, pre svega zbog odlične organizacije, ali i zbog samih trenera koji su pokazali odlično znanje, a pored toga ovo je činjenica da su svi učesnici uspešno završili seminar. U utorak su učesnici morali položiti ispit koji se sastoji od teoretskog i praktičnog dela.

Na seminaru su prisustvovali mnoga poznata imena odbojka. Dragan Nešić, aktuelni trener ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, Ivan Steljić, bivši igrač Budućnosti, Ljubiša Ristić, bivši igrač VfB FRIEDRICHSHAFEN, Ivan Joksimović, bivši glavni trener crnogorske reprezentacije Žarko Ristoški, bivši igrač Budvanske rivijere i bivši trener bivše IR reprezentacije Makedonije i još mnogo toga.

Najbolje rezultate polaganja teoretskog i praktičnog dela imao je naš trener Ivan Steljić.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.