Imamo svoje ambicije – Željko Tanasković

Tražio sam od stručnog štaba i devojaka u prošloj sezoni da se prema svakom treningu, protivniku i utakmici odnose kao da igramo najviši rang. To je i urađeno, a sama činjenica pored rezultata koji je postignut je da smo ostavili utisak ozbiljnog kluba.

I zato nije iznenađenje što smo u društvu najboljih.

Imamo svoje ambicije, ali ne srljamo. Jasno je da smo posle toliko godina u Superligi i cilj je da tu i ostanemo, a da tokom vremena sa igračkim kadrom koji posedujemo i igračicama iz mlađih kategorija za četiri godine napadnemo prvenstvo.

Željko Tanasković

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.