Jakšić Ana

4 Jakšić Ana

#
4
Име
Jakšić Ana
Место
Bloker
Visina
181
Lige
SENIORKE
Sezone
2017
Datum rođenja
четвртак, 16 јануара 1986
Godina
35
ДатумПочетакRezultatGostVreme

4Ana Jakšić je krenula da trenira odbojku sa deset godina. Nakon prve godine treniranja za Crvenu Zvezdu prelazi u Beogradski Poštar u kome se zadržala narednih deset godina.

U Poštaru je stekla prva igračka iskustva i počela da osvaja svoje prve medalje.

Osvojila je kadetsko i juniorsko prvenstvo države. Kreće i reprezentativna karijera u ovim kategorijama, što su bila velika iskustva i usmerilo njenu dalju karijeru.

Sa prvim timom Poštara osvaja prvenstvo i dva kupa. Igrala je Ana i za Jedinstvo iz Užica, kao i Obrenovački Tent, nakon čega se odlučuje da nastavi karijeru u inostranstvu.

Slovenija, Turska, Nemačka i Rumunija bile su zemlje gde je nastupala i ostavila veliki trag osvajajući mnoge trofeje. Nakon profesionalnog angažmana u Rumunskom klubu SCM Craiova vraća se u Srbiju i nastavlja svoju uspešnu karijeru u Partizanu.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.