Objavljeno 27 09 septembar - Vesti

Evropska nedelja sporta na Adi

Olimpijski komitet Srbije je danas na Adi od 12h organizovao Sportski Dan u okviru Evropske Nedelje Sporta.

Mlađe pionirke Odbojkaškog kluba Partizan su uzele učešće i na sjajan način reprezentovale klub. Druženje je bilo fantastično i nosimo sa sobom zaista jedno lepo iskustvo.

Učešće u Sportskom danu uzelo je više od 4000 ljudi, među kojima je bilo najviše dece, a otvaranju su prisustvovali i obratili se prisutnima predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić, kao i zamenica šefa delegacije Evropske unije u Srbiji Mateja Norčič Štamcar.  

„Evropska nedelja sporta“ tradicionalno se širom Evrope obeležava poslednje nedelje septembra, a u Srbiji po prvi put ove godine. Olimpijski komitet je u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i delegacije EU u Srbiji organizovao niz događaja prethodnih dana, a Sportskim danom na Adi obeležavanje nedelje sporta privedeno je kraju.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com