Objavljeno 27 09 septembar - Vesti

Evropska nedelja sporta na Adi

Olimpijski komitet Srbije je danas na Adi od 12h organizovao Sportski Dan u okviru Evropske Nedelje Sporta.

Mlađe pionirke Odbojkaškog kluba Partizan su uzele učešće i na sjajan način reprezentovale klub. Druženje je bilo fantastično i nosimo sa sobom zaista jedno lepo iskustvo.

Učešće u Sportskom danu uzelo je više od 4000 ljudi, među kojima je bilo najviše dece, a otvaranju su prisustvovali i obratili se prisutnima predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić, kao i zamenica šefa delegacije Evropske unije u Srbiji Mateja Norčič Štamcar.  

„Evropska nedelja sporta“ tradicionalno se širom Evrope obeležava poslednje nedelje septembra, a u Srbiji po prvi put ove godine. Olimpijski komitet je u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i delegacije EU u Srbiji organizovao niz događaja prethodnih dana, a Sportskim danom na Adi obeležavanje nedelje sporta privedeno je kraju.

Važno obaveštenje - Live Stream za članove - Gledanje utakmica bilo gde u svetu

Preuzmite aplikaciju za mobilne uređaje na linku ispod, zatim instalirajte na vaš telefon tako što ćete omogućiti instalaciju sa drugih izvora i nakon instalacije prijavite se u aplikaciju sa sledećim pristupnim parametrima:

USER: demo@okpartizan.rs

PASSWORD: demo1234

Download-for-Android

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiaran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi i prvenstvu Beograda za mlađe kategorije.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd