Objavljeno 16 05 мај - Vesti

Drugo mesto na završom turniru za pionirke

Odbojkaški klub Partizan je osvojio drugo mesto na završom turniru za pionirke koji se održavao na Ubu od 14. do 16. maja.


Ostvarili smo jedan zaista veliki uspeh, a i ovom prilikom čestitamo GŽOK Srem na osvojenom prvom mestu!


Organizacija turnira bila je na visokom nivou.


Nažalost, završetak turnira ostavio je gorak ukus , jer nikada do sada se nije desilo da ni jedan igrač iz ekipe koja igra finale i osvoji drugo mesto, ne dobije individualno priznanje. To nije degradacija Odbojkaškog kluba Partizan, nego degradacija dece i mi ne želimo da budemo deo tog nestručnog i nesportskog određivanja i odlučavanja.

Željko Tanasković

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.