Objavljeno 10 11 novembar - Vesti

U četvrtfinalu Kupa Srbije protiv ekipe Vizura

U dvorani USC Voždovac na Banjici, u Beogradu pre početka utakmice 5. kola Banka Poštanska štedionica Super lige u konkurenciji odbojkašica između Crvene zvezde i Vizure obavljen je žreb četvrtfinala 52. Kupa Srbije 2017/2018 u konkurenciji odbojkašica i 53. Kupa Srbije 2017/2018 u konkurenciji odbojkaša. Parove četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije odredile su Andrea Tišma (Crvena zvezda) i Teodora Mićunović (Vizura), pionirske reprezentativke Srbije. Prve utakmice će se odigrati 20 – 22. novembra, a revanš mečevi 27 – 29. novembra.

U četvrtfinalu 52. Kupa Srbije 2017/2018 u konkurenciji odbojkašica sastaće se Železničar (Lajkovac) – TENT (Obrenovac), Ivanjica – Jedinstvo (Stara Pazova), Partizan – Vizura (Ruma) i Dinamo (Pančevo) – Crvena zvezda.
U četvrtfinalu 53. Kupa Srbije 2017/2018 u konkurenciji odbojkaša igraće Jedinstvo (Stara Pazova) – Vojvodina NS Seme (Novi Sad), Niš – Novi Pazar, Spartak (Subotica) – Crvena zvezda i Radnički DOO (Kragujevac) – Partizan.

SENIORKE – 52. KUP SRBIJE 2017/2018 – ČETVRTFINALE – PRVE UTAKMICE: 20 – 22. NOVEMBAR; DRUGE UTAKMICE: 27 – 29. NOVEMBAR:
ŽELEZNIČAR (LAJKOVAC) – TENT (OBRENOVAC)
IVANJICA – JEDINSTVO (STARA PAZOVA)
PARTIZAN – VIZURA (RUMA)
DINAMO (PANČEVO)– CRVENA ZVEZDA

SENIORI – 53. KUP SRBIJE 2017/2018 – ČETVRTFINALE – PRVE UTAKMICE: 20 – 22. NOVEMBAR; DRUGE UTAKMICE: 27 – 29. NOVEMBAR:
JEDINSTVO (STARA PAZOVA) – VOJVODINA NS SEME (NOVI SAD)
NIŠ – NOVI PAZAR
SPARTAK (SUBOTICA) – CRVENA ZVEZDA
RADNIČKI DOO (KRAGUJEVAC) – PARTIZAN

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice.
U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni „zlatni set“, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

– Vest je preneta sa portala Odbojkaškog saveza Srbije

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.