Objavljeno 27 08 avgust - Vesti

Brzeće celo je CRNO BELO - pripreme naših timova za predstojeću sezonu

Najstarije selekcije Crno Belih i Partizana su na pripremama u Brzeću.

Imamo odlične uslove za rad što koristimo da provedemo veliki broj sati u sali i uspešno se pripremimo za predstojeća prvenstva koja se bliže.

Devojke i dečaci su jako motivisani i vredni što trenerima omogućava da ispune zacrtane planove. Igračice i igrači ulažu maksimalno požrtvovanje i trud, i gaje velike ambicije za predstojeću sezonu.

Kao što je i praksa u Partizanovoj porodici naše odbojkašice nesebično pružaju podršku fudbalskom klubu u borbi za Evropi!!!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.