Objavljeno 5 06 jun - Vesti

Ana Marija Jonjev, Jovana Ćirković, Mila Kocić pozvane na pripreme za Svetsko Prvenstvo za juniorke

Naše igračice Ana Marija Jonjev, Jovana Ćirković i Mila Kocić imaju čast da predstavljaju Partizan na pripremama za predstojece Svetsko Prvenstvo 2019. za juniorke , koje će se održavati od 12. do 21 jula 2019. u Meksiku, kao i Balkanski šampionat, koji će se održavati od 29. juna do 03. jula 2019. u Ankari, Turska.

Ženska juniorska reprezentacija započinje pripreme u ponedeljak, 10. juna 2019. pod vodjstvom prvog trenera reprezentacije Marijane Boričić.

Poziv nasih devojaka je jos jedan dokaz strucnosti, kvaliteta i visokih standarda, koje su Ženski Odbojakski Klub Partizan postavili sebi i koje uspešno ostvaruju zahvaljujući vrhunskim trenerima, kao i uslovima za treniranje.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.