Objavljeno 20 06 jun - Intervju

Ana Drobnjak

Sezona koja za nju još uvek traje zbog obaveza u reprezentaciji ostaće upamćena kao više nego uspešna za mladog srednjeg blokera našeg kluba.Ana Drobnjak je kapiten pionirske ekipe,ali se svojim igrama izborila i za poziv u prvi tim,kao i u pionirsku reprezentaciju naše zemlje.Evo šta o Ani govore u samom klubu.
Ivan Steljić,šef stručnog štaba - Ana Dronjak je jedna divna devojka,pozitivna,tehnički među najboljim igračicama u celoj generaciji 2002.godišta,ne samo za poziciju srednjeg blokera koju igra.
Za još veće domete trebaće i malo sreće i mnogo rada, odricanja,znoja i videćemo da li ćemo uspeti zajedno da uradimo nešto veliko i za klub i za njenu karijeru.
Danije Daca Stojanović,kapiten prvog tima - Ana je neko ko još ima dosta prostora za napredovanje,mislim da je jako disciplinovana i predana treningu i za svoju generaciju jako ozbiljna i marljiva.Njeno vreme tek dolazi a ima ga na pretek.Ako nastavi u ovom ritmu sigurno će se o njoj tek pisati.
Ivan Radivojević,trener kadetske ekipe - Ana Drobnjak, pionirska reprezentativka je jedna od najtalentovanijih igračica u našem klubu.Predviđam joj blistavu karijeru kako klubsku tako i reprezentativnu.
Bojana Despotović,kapiten kadetske selekcije - Ana je pored sjajne saigračice takođe i odlična drugarica.Ona konstantno napreduje i time pokazuje koliko je perspektivna.Želim joj sve najbolje u budućnosti.
Bjelić Anđela,libero pionirskog tima - Ana je budućnost srpske odbojke,a lakoća sa kojom igra pokazuje da će se mnogo puta,poput Milene Rašić,popeti na pobedničko postolje.
ANA DROBNJAK,DETE PARTIZANA.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com