Objavljeno 3 05 maj - Vesti

57. Trofej Beograda - Majski turnir 2022.

Proteklog vikenda održan je 57. Trofej Beograda ili čuveni "Majski Turnir"!!!

Iz OK Partizan i OK Crno Bele 011 u reprezentativnim selekcijama Beograda bilo je 14 naših igrača i igračica što nas čini i više nego zadovoljnim i dobar pokazatelj da je naš klub odličan poligon za razvoj mladih odbojkaša i odbojkašica!


Radović Anđela
Miljević Bojana
Šilobad Lenka
Kladar Teodora
Lekić Sunčica
Mrđa Milica
Nastasić Magdalena
Dopuđ Ignjat
Drageljević Filip
Tomić Andrija
Milićević Marko
Puača Petar
Malević Andrija
Vukadinović Andrej

Naravno, reprezentacije Beograda su osvojile pehare u svim kategorijama a naš Ignjat Dopuđ je proglašen najboljim primačem servisa u konkurenciji kadeta.

Ono što nas posebno čini ponosnim je da je naš pionir Vukadinović Andrej proglašen za najboljeg igrača turnira u konkurenciji pionira!!!

Čestitamo na osvojenim medaljama i neka im ovo bude satisfakcija u nastavku njihovih karijera.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com